Tuesday 5 December 2017

Ovg duurzaamheid

De speerpunten van OVG bij de herontwikkeling zijn duurzaamhei technologie en gezondheid. OVG Real Estate vindt elke dag weer nieuwe antwoorden op deze vraag. Met intelligente technologie en innovaties wil . Deze week is het hoogste punt bereikt van het nieuwe ING - hoofdkantoor aan de Frankemaheerd in Amsterdam Zuidoost, een gezamenlijk . In tegenstelling tot de meer gevestigde ontwikkelaars start OVG bij haar ontwikkeling vanuit een . Door die krapte ontbreekt er een prikkel om te investeren in duurzaamheid.

Wat maakt The Edge nu precies zo duurzaam? Het gaat om het duurzame hergebruik van het . Het ontwerpen van een duurzaam gebouw is veel meer dan het voorschrijven. TNT Headoffice in Hoofddorp van OVG met architect Paul de Ruiter. Samenwerking van huurder TNT met consortium Triodos- OVG ( duurzaam ontwerp, bouw, beheer, beleggen en onderhoud) levert hoge duurzaamheidseisen. OVG ging nog een stapje verder.


Hij betoogde dat duurzaamheid en technolo- gische innovatie elkaar versterken. Zo kwam bijvoorbeeld de revolutionaire. Het katern over duurzaamheid brengt het dilemma in beeld van .

De duurzame maatregelen hebben geresulteerd in de BREEAM-NL. Helsdingen - OVG Projectontwikkeling B. Aan de Fellenoord in Eindhoven is half mei het nieuwe, duurzame. OVG en het Nederlands Architectuurinstituut (NAi), hebben een overeenkomst getekend voor een partnership.


Excellent certificering door het gebruik van duurzame technologie. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten ovg – Nederlands-Engels. Oostrom opgericht, is voorloper op het gebied van duurzame vastgoedontwikkeling. Smart is in zijn ogen veel meer, duurzaamheid inzake energie gebruik van het. OVG is het grootste Real Estate Technology bedrijf in Nederland en heeft . Maar volgens Tiedema van OVG moet het nog veel vaker gebeuren, ook buiten de top-kantorengebieden.


Met duurzame nieuwbouw van . Office een hightech, duurzaam en energie neutraal kantoorgebouw. Triodos Bank en OVG en benadrukt de ambitie van. Een aantal nieuwbouw kantoren is tegenwoordig duurzaam op het hoogst haalbare. Duurzaamheid en innovatie zijn de kernwoorden van ieder project dat wij. Coen van Oostrom, CEO van OVG Projectontwikkeling, is de winnaar geworden van de verkiezing Duurzame Vastgoed NL.


OVG test eerste Delftse zonneramen op kantoorvloer Dat meldt. Een onderneming blijkbaar die het nodige met duurzaamheid heeft.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts